Profesjonelle bilder til din bilannonse!
Hvorfor bruke en fotograf til å ta profesjonelle bilder
av bilen din når den skal legges ut for salg?

Om du har bestemt deg for å selge bilen din, er det viktig å presentere den på best mulig måte for potensielle kjøpere. En av de mest effektive måtene å gjøre dette på er ved å bruke en profesjonell fotograf til å ta bilder av bilen. Her er noen gode grunner til hvorfor dette er en lurt valg:
Førsteinntrykket teller:
Når en potensiell kjøper ser etter en bil, er det første inntrykket avgjørende. Profesjonelle bilder vil vise bilen din på sitt beste, med riktig belysning, vinkler og komposisjon. Dette vil tiltrekke seg oppmerksomhet og skape interesse for bilen din blant mulige kjøpere.
Skiller seg ut fra konkurransen:
I dagens digitale markedsplass er det utrolig viktig å skille seg ut fra mengden. Ved å bruke en profesjonell fotograf sikrer du at bildene av bilen din er unike og tiltrekker seg oppmerksomhet. Dette kan være avgjørende for at potensielle kjøpere skal velge din bil fremfor andre alternativer.
Fremhever bilens egenskaper:
En profesjonell fotograf vil vite hvordan man best kan fremheve bilens kvaliteter og egenskaper. Ved å bruke riktige vinkler og komposisjon kan fotografen bidra til å fremheve bilens interiør, eksteriør og eventuelle spesielle funksjoner. Potensielle kjøpere vil da få et realistisk og positivt inntrykk av bilen din.
Øker sjansen for salg:
Kvalitetsbilder kan øke sjansen for å selge bilen raskt og til en god pris. Når potensielle kjøpere ser profesjonelle bilder, får de tillit til at du tar salget seriøst og at bilen er godt vedlikeholdt. Dette kan bidra til å eliminere eventuell tvil eller bekymringer kjøperne kan ha og dermed øke sjansene for å selge bilen din raskt og til en god pris.

Kort oppsummert er det lurt å bruke en fotograf til å ta profesjonelle bilder av bilen din når du skal legge den ut for salg. De gode bildene vil gi et positivt førsteinntrykk, hjelpe deg å skille deg ut fra konkurransen og øke sjansen for salg. I tillegg vil de bidra til å forbedre synligheten av annonsen din online. Gjennom å investere litt tid og penger i god bilfotografering, kan du oppnå en raskere og mer suksessfull salgsprosess.
Er du forhandler og trenger annonsebilder?
Bor du i Bergensområdet kan jeg hjelpe deg med profesjonelle bilder av bilen din om du skal selge den privat via FINN eller lignende.
Se detaljer, pris og eksempelbilder lenger nede, men først et par viktige tips når du skal selge bilen privat: 
Bytte ut bildene i eksisterende annonse?
Det er lurt å ha bilder som gjenspeiler årstiden vi er inne i. Ligger det en bil ute med snødekte fjell som bakgrunn midt i juni kan annonsen fort oppfattes som gammel. Da bør man spandere på seg et sett med nye bilder.
Rengjøring
Det er nærmest en selvfølge at bilen skal skinne både utvendig og innvendig - både for bildene og til visningene. Likevel finnes det faktisk noen som synder på dette viktige punktet når de skal selge bil.
En ren og ryddig bil gir også inntrykk av at bilen er godt vedlikeholdt. (Det motsatte om den ikke er ren og ryddig!)
NAF har for øvrig gode artikler med tips til hvordan du best vasker bilen både innvendig og utvendig.
Pakkeløsning på bilfotografering til privatpersoner i Bergen og omegn
Jeg tilbyr en bildeserie, som avhengig av type bil, består av inntil 20 bilder. Alle bildene blir etterbehandlet (ikke manipulert) og sendt til deg innen to virkedager. Bildenes kvalitet og oppløsning er slik at de kan legges direkte ut i din FINN-annonse.
Vi kan møtes på avtalt sted i nærheten av deg, som egner seg for denne type fotografering, eller jeg kan  hente og levere bilen igjen etter fotograferingen.
Denne pakken koster kun kr 2.400,- inkl.mva., og inkluderer kjøring(*) til/fra og etterbehandling av bildene.
Send en epost eller bruk kontaktskjemaet ved forespørsel.
(* - Maks en halvtimes biltur utenfor Bergen - utover det avtales det pris i hvert tilfelle.)
Noen få eksempler på salgsbilder:

Andre sider som kan være av interesse:

Back to Top